Sponsorer & samarbetspartners

Allt vårt foder både torrt & vått, tillagas i vårt kök i Vårgårda.

Vi kommer finnas på plats med monter under tävlingsdagarna.

Där kan du träffa:

- Vår kunniga personal

- Vår uppfödarklubb

Du kan även:

- Få smakprover av Bozita Robur.

Välj mellan spannmålsfritt och vetefritt, alla med hög andel färskt kött.

- Handla tetrapaket med vår populära våtmat till förmånligt pris.

Med fyra butiker, hantverkstjänster inom måleri, golv, kakel, kök och bad, och färg till industrin har vi tagit stora kliv från när vi startade som ett litet måleri i Stoby 1969. Men passionen och drivet lever i högsta grad kvar och vårt fokus är hela tiden dig som kund. Hos oss möts du av serviceinriktad och kunnig personal, som hjälper dig från start till mål. Vi finns och verkar i Skåne, Småland och Halland.

Svenska DjurApotekets huvudkontor ligger i den skånska byn Anderslöv men våra tillskott finns världen över. Under Bark and Run är vi på plats med vår monter och pratar gärna tillskott med er. Alla som jobbar hos oss har själva hund och vi vet precis hur viktig er hund är för er, därför är också vårt motto "att främja och förebygga är alltid bättre än att bota!" Vi har tillskotten som stärker din hund genom hela livet, oavsett ålder och aktivitetsnivå.
Vi på Sparbanken Skåne har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och den plats på jorden som du kallar hemma. Vi hjälper dig att skapa en sund och hållbar ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka
lösningar genom livet.

Agria Djurförsäkring

Omfattande, specialanpassad och populär hundförsäkring. För dig som vill ha det bästa och tryggaste skyddet för din hund.
Ta kontakt med ditt lokala ombud Åsa Jönsson asa.jonsson@ombud.agria.se 
mobil 070-876 96 67
 
för att få all information du behöver kring Agrias hundförsäkring!
Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Hos oss kan du försäkra hund, häst, katt och smådjur. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa.

En svensk djurserie med Smak- och nöjd kundgaranti tillverkad enligt läkemedelstandard.

Aktiv Djurvård är fodertillskott som fokuserar på leder, rörlighet, muskelvävnad, energi samt mun- och maghälsa.

Produkternas är kvalitetssäkrade (GMP/HACCP/Jordbruksverket), har full spårbarhet dvs analyscertifikat på aktiva ingredienser och dokumenterade kliniska studier på aktiva ingredienser. Allt för att du skall känna dig trygg.

Glas är ett förtrollande material med sina många ansikten och en stor inspiration värt alla ansträngningar som krävs för att utvecklas. Att arbeta tillsammans i perfekt harmoni och forma den glödande massan till nya skapelser och design med min egen personliga stil och touch är en inspirerande och positiv upplevelse.
MUSH – naturligt råfoder för en friskare och gladare hund. MUSH ger alla hundar möjlighet att äta bättre mat – mat som är färsk, ren, oprocessad och fri från tillsatser. Mat som bygger upp och stärker, ger energi och matglädje. Hundar är köttätare och behöver få äta en kost som är anpassad till hur deras kroppar fungerar. Råfoder gör din hund friskare och gladare!
VOM og Hundemat är hundmat till dig som önskar ge din hund den mest sunda och naturliga mat som finns. Vi bryr oss om våra hundar och vi vet att du bryr dig om din.
Kom utvilad till loppet! First Hotel ligger ett par hundra meter från startplatsen och här sover du och din hund gott. För att få finfin rabatt på din vistelse - maila din bokning till christianiv@firsthotels.se och uppge koden BARK2020.
Animalix i Kristianstad har allt du kan tänka dig till dig och dina husdjur! Här finns ett brett utbud av fiskar, smådjur, katt- och hundmat och alla sorters tillbehör som leksaker, koppel, matskålar, kattsand och klätterställningar. Vårt breda sortiment är framtaget med fokus på prisvärda produkter med kvalitet. Vi hjälper dig också med klipp, trim och kloklippning hos vår kunniga personal.
Med 25 års erfarenhet av den grafiska branschen med allt från offsettryck till layout så kan RGÅhus reklam hjälpa till med grafiska produkter från grunden. Det kan vara allt från visitkort till stora banderoller och mässmaterial. Jag kan dessutom erbjuda support och tjänster till företag som kanske inte själva hinner med sin produktion.
Hos Non-Stop Dogwear hittar du riktigt bra och funktionell utrustning till din hund. Produktinnovasion och detaljer är viktigt för Non-stop dogwear. Att utveckla våra produkter så att dem blir bättre, mer funktionell och komfortabla för dig och din hund.
Alla förtjänar en riktigt god kopp kaffe. Överallt.
Därför är vi riktigt glada att kunna berätta att Fogarolli kommer till Bark and run! Med sin karaktäristiska röda kaffebil kommer de att erbjuda riktigt gott, italienskt kaffe, kaffe latte och varm choklad till tävlande och besökare.
På Ingelstadgymnasiet strax utanför Växjö finns flera olika gymnasieutbildningar med fokus på djur och natur. Här bor man på internat och har goda möjligheter till jobb direkt efter gymnasiet! 
Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar.
Raka vägen till gröna näringar! På Önnestadsgymnasiet finns såväl naturbruk som naturvetenskapliga gymnasieutbildningar och möjlighet att bo på internat under skoltiden! 
Hyr allt till festen! Hyrporslin står redo med quick-up-tält, kylar, is, bord, stolar, glas, tallrikar och allt annat man kan tänkas behöva inför festen. Hyrporslin fixar allt - till och med disken!
Quality Hotel Grand Kristianstad 

ligger centralt i stan med gångavstånd till Tivoliparken och här finns det hundvänliga rum till bra pris om du ringer eller mailar och uppger koden Bark and run. 

044-284800
q.grand.kristianstad@choice.se

Butik, konferens & restaurang i Åhus!
Mellan Åhus & Yngsjö, en bit från Kristianstad, ligger Rökeriet alldeles bredvid Helge Å. Vi erbjuder, inte minst delikatesserna i butiken och i vår mysiga restaurang, men även bröllop, konferenser och allehanda fester.

Öppet minst 362 dagar om året och hundar är välkomna in!
Hos Hööks hittar du ett brett utbud för hundar och deras ägare. Välkommen in i vår butik eller till vår webbshop! 
Hultén försäljning - din leverantör av godis och snacks! 
Hos oss på Arken Zoo i Kristianstad hittar du allt du kan tänka dig till ditt husdjur. Foder, koppel, bilburar, kattsand, leksaker och godis är bara några av alla de saker som du hittar hos oss.
Fotograf Olivia Jönsson kommer att finns på plats under tävlingsdagarna för att fånga ekipage in action.
H.Stens gård ligger i Skåne söder om Kristianstad, 5 minuter från E22.
Vi erbjuder kurser i rallylydnad, agility, spår, aktivering, grundlydnad och för dig som har valp eller unghund. Vi har en inhängnad träningsbana som även går bra att hyra för privatträning.
Välkommen till JPFoto.se, en frilansfotograf som fotar det mesta, flygfoto åt både företag och privatpersoner, lagfoton åt föreningar och givetvis agility som ligger mig varmt om hjärtat, det var ju där allt startade.

Stort tack till alla våra sponsorer!

Vill ditt företag också synas här? Maila oss på info@barkandrun.se