En utmaning för dig och din hund! 

En startplats kostar 350 kr
För att anmälan ska vara giltig ska betalningen vara arrangören tillhanda inom 24 timmar. Den som anmäler sig förbinder sig att läsa och följa loppets regler som du kan läsa här http://www.barkandrun.se/regler

Vi är väldigt ledsna att vi tyvärr behöver ställa in Bark and run 9-10 maj. Vår ambition har hela tiden varit att göra ett bra evenemang och en häftig upplevelse för alla inblandade - deltagare, samarbetspartners, funktionärer och publik. Vi är så glada för alla som ville vara med på denna fartfyllda tävling! Ett varmt och innerligt tack till alla sponsorer och samarbetspartners som valde att satsa på oss och vårt evenemang!

Som läget är nu kan vi inte genomföra tävlingen på planerat datum och väljer därför att ställa in. Vi kommer alltså inte att flytta till ett annat datum.

Alla anmälda deltagare kommer att få mail angående återbetalning. Det kommer troligtvis dröja några dagar innan mail hinner nå fram till alla pga gränser för massutskick. Håll utkik i skräpposten då det även kan hamna där.

Ta hand om dig, dina nära och njut av våren tillsammans med din hund!
Mvh Ida Qvarnström, Patrik Haak & Åhus brukshundklubb

anmälan är stängd!